forum component ‹ forum component ‹ بررسی و نظرات درباره کولر گازی ‹ کولر گازی امرسان خوبه
میخوام کولر گازی امرسان بخرم خوبه چطوره یکی ار همسایه هامون داره خودش میگفت خیلی
خوبه
-
کولر گازی امرسان خوبه
-
you78
میهمانآگوست 11, 2020 در 7:39 ق.ظامرسان بد نیست خوبه من داخل مغازه گذاشتم خوبه خنک میکنه
-
اختر
میهمانآگوست 11, 2020 در 9:53 ق.ظامرسان مگه کولر گازی داره
-
تارا
میهمانآگوست 11, 2020 در 9:54 ق.ظاره داره خوب زده بدنیست
-
جهان ارا
میهمانآگوست 12, 2020 در 7:31 ق.ظما یخچالشو داریم خیلی خوبه حتما کولر گازیشم خوبه
-
مهنوش
میهمانژانویه 9, 2021 در 3:20 ب.ظاره خوبه من با همکارم رفتیم خریدیم من شارپ خریدم همکارم امرسام اون خیلی راضیه میگه خوبه
-
پری
میهمانآوریل 23, 2021 در 10:57 ق.ظافتضاح . دو هفته است خریدم کمپرسور خراب بوده و نصاب نصب نکرد هنوز نیومدن عوض کنن و تو گرما موندیم بدون کولر
-
نیایش
میهمانمی 23, 2021 در 2:32 ب.ظما نصف وسایل خونه مون که برای جاهازم گرفتم امرسان هست و ایرانی خیلی راضی هستم ولی کولر گازی تجربه ندارم ولی فکر کنم خوب باشه
-
niyaz hasani
میهمانمی 26, 2021 در 11:19 ق.ظمن احساس میکنم جنس ایرانی اصلا به درد نمیخوره
ادم داره این همه پول میده بره خارجی بخره مارک جنرال مارک شارپ اینا خیلی خوبه
من استفاده نکردم از امرسان و فکر نکنم خوب باشه
-
سارا
میهمانژوئن 10, 2021 در 3:46 ب.ظکولر ما امرسان هست خیلی راضی هستیم
-
بهنام خاکپور
میهمانژوئن 17, 2021 در 1:12 ق.ظکولر گازی امرسان دارای تکنولوژی توربو هست برای سریع خنک کردن محیط به مدت نیم ساعت بدون وقفه کار میکند
-
هوشنگ
میهمانژوئن 21, 2021 در 2:00 ق.ظنخر خیلی بد من گرفتم پشیمون شدم خدمات خیلی بدی داره یک ماه برای نصبش منو اذیت میکردن
-
میرباقری
میهمانژوئن 30, 2021 در 4:45 ب.ظمن یخچال امرسان داشتم خراب شد یک ماه زمان برد تا از شرکت بیان ببرن درست کنن و بیارن برای همین کلا از محصولات امرسان دل خوشی ندارم
-
صنم
میهمانجولای 12, 2021 در 11:02 ب.ظکولر گازی امرسان خیلی خوبه برای خونه مادرم گرفتم خیلی راضی هستیم
-
کولر گازی میخوای بخری یه برند شناخته شده بگیر من اصلا نمیدونستم امرسان کولر گازی داره به نظر من جنرال بگیر رودست نداره
-
کولر گازی امرسان خیلی خوبه خونه مادرم گذاشتم ۲ ساله مشکلی پیش نیومده
-
من یخچال امرسان داشتم از سرویس دهی خدماتشون راضی نبودم برای همین پیشنهاد میدم نگیر
-
مرندی
میهمانآگوست 24, 2021 در 5:28 ب.ظکولر گازی امرسان خوبه مادرم داره خیلی راضی هست مصرف برق کمی هم داره پول برق زیاد نمیاد
-
من اصلا از خدمات امرسان راضی نیستم به همین دلیل به هیچکس پیشنهاد خرید محصولات امرسان رو نمیدم
-
کولر امرسان خوبه من دارم خیلی راضی هستم خدماتش هم عالیه
-
امرسان خدمات خوبی نداره ولی من تعریف کولرشو شنیدم همه میگن خوبه
-
کریمی
میهمانسپتامبر 27, 2021 در 8:08 ب.ظکوار گازی امرسان خوب هست خواهرم داره خیلی راضی هست
-
مهناز
میهماناکتبر 21, 2021 در 1:58 ق.ظکولر گازی امرسان خوب هست اگر خدمات خوبی داشته باشه من شنیدم خدمات دهی ضعیفی دارن
-
عفت
میهماننوامبر 4, 2021 در 11:31 ب.ظیخچال امرسان خوبه من دارم خیلی راضی هستم شایدکولرش به خوبی یخچالش نباشه ولی خدماتش اصلا خوب نیست
-
فرشاد
میهماننوامبر 28, 2021 در 12:53 ق.ظکولر گازی امرسان خوبه خواهر من یه سالی هست داره خیلی هم راضی هست مصرف برقش هم پایین هست
-
کاملیا
میهماندسامبر 5, 2021 در 7:49 ب.ظکولر گازی امرسان خوبه کم مصرف هست خدمات خوبی هم داره
-
من تا بحال اسم کولر گازی امرسان رو نشنیدم ولی شرکت امرسان خدمات پس از فروش خوبی نداره
-
صفدری
میهمانژانویه 9, 2022 در 10:57 ب.ظکولر گازی امرسان خوب هست ولی خدماتش خوب نیست برای نصبش خیلی منو اذیت کردن
-
کولر گازی امرسان خوب هست خواهرم داره خیلی هم راضی هست
-
زری
میهمانفوریه 1, 2022 در 11:26 ب.ظبه نظر من کولر گازی امرسان نگیر چون همسایه ما گرفته بود برای نصبش خیلی اذیت کردن
-
صافکار
میهمانفوریه 18, 2022 در 2:49 ب.ظکولر گازی امرسان خوبه من تابستان امسال گرفتم خیلی راضی هستم
-
تا بحال تعریف یا نظر منفی از این برند نشنیده ام ولی فکر کنم خوب باشه
-
نودی
میهماندسامبر 29, 2022 در 3:34 ب.ظمن خریدم آشغاله به هیچ وجه اسم امرسان رو نبرید.
-
نجون
میهمانآگوست 2, 2024 در 2:25 ب.ظنه بابا برای خونم یک سال پیش خریدم زیاد جالب نیست
-
لی لی
میهمانآوریل 22, 2025 در 1:14 ق.ظتا وقتی برندهای مثل سامسونگ وال جی هست چرا دنبال این برند میروید تازه مصرف برق پایینی هم دارن
-
حاشیه ساز
میهمانمی 24, 2025 در 1:27 ق.ظبله کولر امرسان خیلی خوبه قیمتش هم مناسب هست و خدمات خوبی هم داره به نظر من بگیر