forum component ‹ forum component ‹ نظرات درباره پمپ آب ‹ بهترین فروشگاه های پمپ آب کجاست
سلام دوستان،
برای خرید پمپ آب واقعاً موندم از کجا بخرم 😅
بهترین فروشگاه پمپ آب که هم برندهای خوب داشته باشه هم قیمت مناسب کجاست؟
کسی بورس یا مرکز فروش مطمئن میشناسه که هم عمده بفروشه هم تکی و جنس اصلی بده؟ 🙏
-
بهترین فروشگاه های پمپ آب کجاست
-
احمدیان
میهمانمی 22, 2026 در 12:14 ب.ظمنم موقع خرید خیلی گیج شده بودم چون فروشگاه زیاد بود و هرکسی یه برند معرفی میکرد 😅
چیزی که فهمیدم اینه که توی بورس پمپ آب معمولاً تنوع برند بیشتره و قیمتها هم بهتر درمیاد، مخصوصاً اگه مستقیم از مرکز فروش خرید کنید.
فقط حتماً قبل خرید به اصل بودن برند، قدرت پمپ، گارانتی و خدماتش دقت کنید چون بعضی فروشگاهها فقط ارزون میدن ولی خدمات خوبی ندارن.
اگه برای مصرف خونه میخواید معمولاً برندهای شناختهشده انتخاب مطمئنتری هستن -
کاشی
میهمانمی 23, 2026 در 11:39 ق.ظمن خودم برای خرید پمپ آب بیشتر توی بورس پمپ آب سعدی و طالقانی قیمت گرفتم، چون هم تنوع برندهاشون زیاده هم فروشگاههای زیادی برای خرید عمده و تکی دارن.
مثلاً PUMP-Pentax و پمپ لئو توی محدوده سعدی شناختهشدهان، برای برندهای مختلف و قطعات هم گزینه زیاد دارن.
توی طالقانی هم فروشگاه مستر بد نبودن، مخصوصاً برای مشاوره خرید و انتخاب پمپ مناسب.
از بین فروشگاههایی که من دیدم، دماپویا هم برندهای مختلف داشت و نمایندگی پمپ آب لئو هستش برای خرید تجهیزات تأسیسات و پمپ آب گزینه خوبی بود.
به نظرم قبل خرید حتماً چندتا مرکز فروش توی بورس سعدی و طالقانی رو مقایسه کنید چون هم قیمتها فرق داره هم گارانتی و خدماتشون. -
عسل
میهمانمی 27, 2026 در 3:09 ب.ظبه نظر من برای خرید پمپ آب فقط قیمت مهم نیست، خدمات و جوابگویی فروشگاه هم خیلی مهمه.
من خودم چند جا پرسوجو کردم، این فروشگاهها بد نبودن: شمارش میزارم زنگ بزن بهش
📱 09128497201
معمولاً هم برای انتخاب پمپ، منبع تحت فشار و ست کنترل راهنمایی میکنن و آدمو الکی سمت جنس گرون نمیفرستن