forum component ‹ forum component ‹ بررسی و نظرات پکیج گرمایشی ‹ بهترین فروشگاه های پکیج و رادیاتور کجاست
اگر تجربه خرید پکیج یا رادیاتور از فروشگاههای تهران را دارید، لطفاً اینجا معرفی کنید. از قیمت، کیفیت محصولات، نحوه پاسخگویی، خدمات پس از فروش و تجربه خریدتان بنویسید تا بقیه هم بتوانند بهترین فروشگاه پکیج و رادیاتور در تهران را راحتتر پیدا کنند
-
بهترین فروشگاه های پکیج و رادیاتور کجاست
-
پانیز
میهمانآگوست 28, 2026 در 11:22 ق.ظبه نظر من برای خرید پکیج و رادیاتور، بهتر است فقط به قیمت توجه نکنید. فروشگاهی را انتخاب کنید که تنوع برند خوبی داشته باشد، مشاوره فنی ارائه دهد و خدمات پس از فروش مناسبی داشته باشد.من قبل از خرید، قیمت و شرایط چند فروشگاه مثل نمایندگیهای بوتان، ایران رادیاتور، تاسیسات البرز، چند فروشگاه بازار طالقانی و چند فروشگاه اینترنتی را بررسی کردم. در نهایت از بین گزینههایی که دیدم، دماپویا هم انتخاب قابل قبولی بود؛ چون تنوع محصولات خوبی داشت، قیمتها مناسب بود و قبل از خرید هم مشاوره فنی ارائه میکرد
-
جواد محمدی
میهمانآگوست 28, 2026 در 11:31 ق.ظفروشگاههای اینترنتی پکیج و رادیاتور
1. دماپویا
🌐 damapouya.com
📍 تهران، خیابان طالقانی نرسیده به شریعتی پلاک 25
☎️ 02177619120-4 | 091284972012. شوفاژ دات کام
🌐 shofazh.com
📍 تهران، خیابان طالقانی، بین مفتح و بهار، نبش بنبست طالبیان، ساختمان ۴۶۳، طبقه ۲
☎️ ۰۲۱-۸۸۳۰۲۴۰۰ | ۰۲۱-۸۶۰۷۰۰۳۷3. شوفاژ مرکزی
🌐 shofazhmarkazi.ir
📍 تهران، شهریار، اندیشه فاز یک، بلوار طالقانی، نبش کوچه نیلوفر، پلاک ۵۲۸/۱
☎️ ۰۹۱۲۳۶۶۲۸۷۶ | ۰۹۱۹۹۶۱۵۲۱۵ | ۰۲۱-۶۵۳۶۸۸۰4. تهران شوفاژ
📍 تهران، بهار شمالی، نرسیده به خیابان کارگر، پلاک ۲۴۱
☎️ ۰۲۱-۷۷۵۳۴۵۲۳ | ۰۲۱-۷۷۵۳۲۸۸۶5. شرکت فامکو
🌐 famcocorp.com
📍 تهران، کیلومتر ۲۱ بزرگراه لشگری، روبروی پالایشگاه نفت پارس، هایپر صنعت فامکو
☎️ ۰۲۱-۸۸۸۲۳۰۶۴6. شوفاژ ایران
🌐 shofazhiran.com
📍 تهران، خیابان طالقانی – بین مفتح و بهار – پلاک 145
☎️ 021-88329460-47. دماپیشرو
🌐 damapishro.com
📍تهران، خیابان طالقانی، خیابان ملکالشعرای جنوبی، پلاک ۶، واحد ۲
☎️ ۰۲۱۸۸۳۴۸۸۳۰ / ۰۹۱۹۹۷۲۸۴۸۴ -
منصوره
میهمانآگوست 30, 2026 در 1:13 ب.ظزرین فروش — فروشگاه تخصصی تجهیزات گرمایشی در تهران است
من برای خرید پکیج دیواری و زمینی ، زرین فروش رو هم بررسی کردم. مدلها و برندهای مختلفی داره و برای مقایسه قیمتها بد نیست یه سر بهشون بزنین
شماره تماس – 02177501537
zarinforosh.com -
جوادنیا
میهمانآگوست 30, 2026 در 1:34 ب.ظبچهها اگه هنوز برای خرید پکیج به نتیجه نرسیدین، شوفاژ برتر رو هم بررسی کنین. مدل و برندهای مختلف داره و قیمتهاشون هم قابل مقایسهست. شاید بین گزینهها چیزی که میخواین پیدا بشه